Werkzaamheden die Dielissen schilderwerken voor u kan verzorgen

buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk geeft ieder huis of bedrijfspand een andere uitstraling, dit kan door verschillende kleuren aan te brengen. Van hoogglans tot halfglans of in een dekkende beits alles is mogelijk. Het repareren of vervangen van deuren of kozijnen die slecht zijn of aangetast met houtrot kunt u ook door ons laten verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden voor uw huis. Uw kozijnen, deuren of houtdelen voorzien van een nieuwe verflaag voor renovatie of nieuwbouw dan bent u bij ons aan het juiste adres.

binnenchilderwerk

Binnenschilderwerk

Ook voor al uw binnenschilderwerk kunt u bij ons terecht of het nu een kozijn, deur of trap is. Misschien wel een nieuw behang of glasvezel behang alles is mogelijk. Al uw binnenschilderwerk is bij ons in goede handen of het nu een grote of kleine klus is.

Onderhoudsplan

Uw huis in goede conditie houden? Dit kan bij Dielissen schilderwerken met het onderhoudsplan. De woning wordt planmatig onderhouden zodat uw schilderwerk er altijd goed uit blijft zien.

kitwerk

Kitwerk

Slechte kitnaden zorgen voor lekkages in uw badkamer, keuken, wc of in uw beglazingssysteem. Daarom is het belangrijk dat zij goed en netjes zijn afgekit. Wij snijden de oude kitnaden eruit voor u en kitten deze opnieuw af. Zodat alles weer mooi en dicht afgekit is.

sauswerk

Sauswerk

De wanden voorzien van een nieuwe kleur of gewoon weer even lekker opfrissen, uw plafond weer mooi wit. Wilt u een matte of misschien wel een glanzende afwerking, het kan allemaal door ons gerealiseerd worden. Ook voor buiten zijn er verschillende muurverven te verkrijgen deze zijn goed afneembaar van hoge kwaliteit, kleurvast en waterafstotend. Ook hierin kan ik u een goed advies geven. Wij zorgen ervoor dat na het sauzen weer alles netjes opgeruimd en op zijn plek staat.

kleuradviezen

Kleuradviezen buiten en binnenschilderwerk

Kleur is emotie. Kleur is een identiteit. Wat is uw identiteit? Dielissen Schilderwerken geeft u hier graag adviezen over. Samen zoeken wij naar de juiste kleuren die bij uw huis passen. Of het nu gaat om het schilderen van de buitenkant, of de binnenkant.

Beglazing

Ook voor een kapotte ruit of nieuwe beglazing kunt u bij ons terecht. Wilt u dubbelglas, enkelglas of misschien wel figuurglas. Dit kunnen wij allemaal voor u realiseren omdat wij nauw samenwerken met een erkend glasbedrijf.

Stucwerk

Bij stucwerk kunt u denken aan: een glad gepleisterd plafond/wanden of misschien wel spachtelputz. Ook hier hebben wij onze vaste stukadoors voor.